Ontspanningsmassage

Loopt u rond met pijnlijke spieren? Of heeft u gewoon behoefte aan ontspanning voor uw lichaam en geest? Kom dan eens langs voor een ontspanningsmassage.

De ontspanningsmassage bestaat uit een combinatie van technieken uit de klassieke massage, Zweedse massage en de sportmassage. Een oliemassage voor het hele lichaam: voeten, benen, buik, borst, billen, rug, armen, handen, schouders, nek, hoofdhuid en gezicht. Het is tevens mogelijk om een deel van het lichaam te laten masseren. Ook qua druk stem ik de behandeling af op uw wensen: u mag aangeven hoe stevig of subtiel u de massage wilt. Een ontspanningsmassage op maat dus.

Wat de ontspanningsmassage doet, is de doorbloeding verbeteren, zodat bouwstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Dit stimuleert uw orgaanfuncties en het ontgiften van uw lichaam. Hiermee kunnen klachten aan uw lichaam worden voorkomen en/of verholpen.

 

Effecten van de ontspanningsmassage

– ontspanning van lichaam en geest
– soepelere spieren
– verbetering van het herstellingsvermogen van uw lichaam
– preventieve werking: eventuele klachten kunnen worden voorkomen, doordat er tijdig aandacht wordt besteed aan uw lichaam

 

Kosten van de ontspanningsmassage

€30,- per half uur
€55,- per uur

Massage Fijne Kneepjes Duiven